Geluid- en geurreductie zijn even belangrijk en dient u als ondernemer hier serieus rekening mee te houden. Vraag t.a.t. naar de geluidseisen alvorens u een ontgeuringsinstallatie laat ontwerpen. Hoe belangrijk was het geluid in uw geval?

Gepubliceerd op 24 april 2018 om 17:53

Reactie plaatsen

Reacties

Marco
6 jaar geleden

In ons geval was het een probleem. Na een lang slepende onderzoek bleek de airconditioning van de buren meer geluid te produceren dan de afzuiging van de keuken. Uiteindelijk hebben we een demper voor de afzuiging moeten aanschaffen en een geïsoleerde omkasting voor de airconditioning en toen was het geluid in orde. Na 10:00 uur mag in veel gevallen maar iets van 45 db aan geluid geproduceerd worden.

Piet
6 jaar geleden

heel bengelrijk. scheelt gezeik met de buren. Op hoge stand ontstaat toch veel lawaai.

Ferdinand
6 jaar geleden

Voor mij heeft geluidoverlast geleidt tot veel problemen met de buren. Dankzij het toepassen van geluidswanden heb ik het geluid enigszins gereduceerd. Was makkelijk geweest als ik iemand mij dat vanaf het begin op de hoogte had gesteld; Bijvoorbeeld de ambtenaar van de handhaving.

Ahmed
6 jaar geleden

Geurfilterbak werkt heel goed. echt doen, want prijs is waard. veel problemen gehad nu werkt prima met deze kast. geen problemen met stank meer.

Jan haasakker
6 jaar geleden

Geluid was een serieus probleem voor ons. Uiteindelijk heeft MEDTRADING voor ons een oplossing bedacht.
Dit bedrijf heeft veel kennis in huis.