De prijzen van de Rosenberg ventilator op deze website zijn lager dan elders. Hoe kan dat?

Wij kopen direct in bij de leverancier en kopen veel in waardoor de prijzen van de ventilatoren scherp aangeboden kunnen worden. En u krijgt 1 jaar garantie op deze ventilatoren.

Vervangingsmarkt:

Wat moet ik zelf voorbereiden voordat ik contact opneem met jullie?

  • Maak foto's van de situatie en mail dat naar (verkoop@medtrading.nl) of app naar (0031-(0)634813831)
  • Stuur ons de beschikbare gegevens door. Denk aan de gegevens op de regelaar, afzuigmotor, afzuigbox, gegevens op de oude factuur etc..
  • Wat is het elektrische vermogen
  • Bent u in bezit van technische gegevens/ tekeningen , mail dat naar (verkoop@medtrading.nl) of app naar (0031-(0)634813831) 

De ventilator draait de verkeerde kant op. Hoe kan dat?

U heeft de ventilator elektrisch niet goed aangesloten. Neem contact op met een van onze adviseurs door te bellen naar 0031-(0)418561153 of vul het contactformulier in en wij nemen zsm contact met u op.

De ventilator past niet. Kan deze retour?

Indien de ventilator niet aangesloten is geweest en een voorraadartikel is dan kan de ventilator retour. De ventilator dient u zelf retour te sturen, maar hou wel rekening mee met crediteringskosten conform de algemene voorwaarden.

Ik wil graag een nieuwe afzuiginstallatie bij jullie kopen en door jullie laten monteren. Wat kunnen jullie voor ons betekenen.

Wij helpen u graag. Al meer dan 12 jaar verzorgen we de installatie voor de meest uiteenlopende klanten. Dat biedt u het voordeel van veel ervaring maar ook van een kleine organisatie met korte lijnen en duidelijke afspraken. Het eindresultaat is een complete professionele (afzuig-)installatie. Verder kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden zodat u jarenlang plezier kunt hebben van uw installatie

Wat moet ik zelf regelen voor een nieuwe afzuigventilator / afzuigunit(vervanging van...)

Controleer vooraf goed de volgende zaken:

  • De grootte (lxbxh) van uw huidige afzuigbox (omkasting)
  • Controleer de staat van de afzuigbox. Is uw huidige afzuigbox nog te hergebruiken of niet? let of er lekkage zit tussen de hoekprofielen en de panelen!
  • Ampère huidige regelaar. Zitten hier thermoscontacten op? Zonder thermoscontacten mag u de regelaar verzekeringstechnisch en garantietechnisch niet gebruiken. In dat geval dient u een nieuwe regelaar aan te schaffen.
  • Kunt u makkelijk de ventilator vervangen zonder de kanalen en hulpstukken te demonteren?
  • Is de afzuigbox makkelijk te betreden? Zijn er geen obstakels. Zo ja, haal de obstakels weg zodat de toegang naar de ventilatorbox toegankelijk en werkbaar is. Veilig voorop!
  • is verticaal transport noodzakelijk? zo ja, regel dit op tijd. In geval van een stijger / kraan moet vaak een vergunning voor worden aangevraagd.

 

Kan ik bij jullie terecht voor ondersteuning?

Jazeker, We helpen je graag verder als je ergens niet mee uit komt of als je meer informatie zoekt. Via e-mail of telefonisch , we proberen je altijd nog op dezelfde dag te helpen.

 

Heeft u nog meer vragen, ook specifiek over uw eigen situatie, aarzel dan niet en neemt u contact op voor meer informatie. Dat kan via 0031-(0)418561153 of via het onderstaande formulier: