Airconditioning voor Horeca

Met een eenrichtingsventilatie kunnen we de afzuiging van de keuken en de mechanische ventilatie combineren en tegelijkertijd de bijeenkomstruimte ventileren door middel van een op maat ontwikkeld airconditioning speciaal voor de horeca (gekoeld en verwarmd)

Met dit systeem lossen we twee problemen tegelijkertijd op: we koelen en verwarmen de bijeenkomstruimte  en we voldoen aan de mechanische eis inrichtingen Drank- en Horecawet.

Hoe werkt het?

Met een Mitsubishi airconditioning of een roofunit brengen we constant geconditioneerd lucht binnen. Dat blazen we bijvoorbeeld in door middel van een airsock zoals hieronder is te zien op de foto. Via de afzuigkap wordt de lucht afgevoerd. Op deze manier hoeven we geen WTW unit te gebruiken en besparen we op de investering. Hiermee brengen de keukenventilatie en de luchtbehandeling van uw restaurant in balans.

We gebruiken een warmtepomp, dit is een moderne en energiezuinige oplossing voor luchtbehandeling in de horeca. De energie wat door het systeem gebruikt wordt, heeft een rendement tussen de 300 en 400%. Wij kunnen precies voor u berekenen wat de voordelen zijn ten opzichte van conventionele verwarming en dit voor u in kaart brengen.

Bent u geïnteresseerd in een oriënterend gesprek voor een oplossing op maat? Of wilt u vrijblijvend informatie? Neem dan graag contact met onze adviseurs op via het onderstaand formulier of bel naar 0031-(0)418561153