Horeca airconditioning koelen en verwarmen (luchtbehandeling)

Met de juiste installatie kan de temperatuur in uw restaurant op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten te warm of onaangenaam koud is. In de auto vinden wij airco heel gewoon, waarom niet in uw restaurant. Wij kunnen u zeer goed inlichten over de bestaande en vooral energiezuinige mogelijkheden. Wij brengen de keukenventilatie en de luchtbehandeling van uw restaurant in balans. 

Verwarmen met een warmtepompsysteem is een moderne en energiezuinige oplossing voor luchtbehandeling in de horeca. De energie wat door het systeem gebruikt wordt, heeft een rendement tussen de 300 en 400%.Wij kunnen precies voor u berekenen wat de voordelen zijn ten opzichte van conventionele verwarming en dit voor u in kaart brengen.

Tegenwoordig kunnen we met een eenrichtingsventilatie zeer goedkoop de afzuiging van de keuken en de mechanische ventilatie combineren en tegelijkertijd de bijeenkomstruimte ventileren (gekoeld en verwarmd)

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte op maat. Vul het onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen 24 uur terug of bel met het kantoor voor het maken van een afspraak.