Horeca Afzuigmotoren (goedkoop)

Deze horeca slakkenhuis afzuigmotoren van Medtrading zijn een alternatief voor afzuigsituaties waarbij weinig tot geen vervuiling aanwezig zit in de afvoer. denk aan; broodjeszaken, shoarmazaken, sushi-zaken etc... Deze horeca afzuigmotoren hebben een economische levensduur van ongeveer 3 a 5 jaar bij normaal gebruik. Uiteraard is een goede installatie uiterst van belang. De afzuigmotor moet mooi in zijn grafiek draaien en het liefst standaard op stand 3 draaien voor een optimaal benutting van de economische levensduur. De ventilator adviseren wij hierna dan ook niet te reviseren aangezien de kosten van een nieuwe afzuigmotor voordeliger is

Hoe sluit je een horeca afzuigmotor aan?

U dient rekening te houden met de externe weerstand in de afvoerbuis. indien de horeca afzuigmotor in een filterkast is gemonteerd dient u ook rekening te houden met de interne weerstand. Om zeker te zijn van een juiste installatie dient u het ampère over de standen te meten. deze moeten overeenkomen met het opgegeven vermogen. Elke motor heeft een minimum en maximum ampère die deze bij vol vermogen zou moeten leveren. wanneer dit niet het geval is dan gaat de elektromotor verhit raken met een storing of schade als gevolg.. 
Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

wat is de levertijd van de horeca afzuigmotor?

De horeca slakkenhuis afzuigmotoren zijn direct uit voorraad leverbaar en binnen een paar uur geleverd indien gewenst

Kan Medtrading de horeca afzuigmotor installeren / vervangen?

Medtrading levert en monteert alle soorten en type horeca afzuigmotoren, zowel 1 fase als 3 fase en EC elektromotoren. De monteurs hebben minimaal 5 jaar ervaring in het monteren, afstellen en reviseren van de slakkenhuis afzuigmotoren. Geen uitdaging is te moeilijk voor onze monteurs. 

Torin Sifan afzuigmotoren
Deze Torin Sifan horeca afzuigmotoren hebben een afzuigcapaciteit van 1200m3/h tot 7200m3/h. Het is een ideale horeca afzuigmotor voor inbouw in een horeca afzuigkap of luchtbehandelingskast zoals een horeca afzuigbox. Het zijn zeer compacte afzuigmotoren van hoogwaardige kwaliteit.