Rotodyne afzuigmotoren

Rotodyne  is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren.van de gewenste ventilator met juist die eigenschappen die nodig zijn voor
uw machine of installatie. Rotodyne Asselbergs levert derhalve ook geen “standaard”.ventilator maar inventariseert eerst uw wensen, eisen en de toekomstige omgeving waarin de ventilator moet werken. Vanuit deze gegevens ontwerpen en bouwen we de ventilator.

Rotodyne ventilatoren (kwaliteit voorop)

Deze ventilatoren van Rotodyne zijn Robuust en van zeer goede kwaliteit. Als de dealer in horeca kunnen wij deze Rotodyne horeca afzuigmotoren tegen de allerscherpste prijs aan u bieden. In ons assortiment vind u de standaard range Rotodyne horeca ventilatoren. Deze staan bekent om de bedrijfszekerheid, robuustheid en lange levensduur. Als u op zoek bent naar een Rotodyne afzuigmotor voor afzuiging van uw bakwand dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Rototdyne slakkenhuisventilatoren

Het type's CV is de meest verkochte afzuigmotor in de horeca. Deze afzuigmotoren worden geleverd in 230V en 400V uitvoering met aansluitingen van 150mm tot 400mm. Capaciteit varieert van 1200m3/h t/m 6100m3/h. Deze Rotodyne horeca slakkenhuisventilatoren behoren tot het meest vertrouwde horeca afzuigmotor voor afzuiging van bakwanden. De ventilatoren gaan zeer lang mee en zijn weerbestendig. De slakkenhuisventilatoren kunnen onder relatief hoge druk werken. Maximaal temperatuur van de te verplaatsen lucht mag tot 100 graden zijn. Dit maakt deze horeca afzuigmotoren geschikt voor gebruik in de horeca en hoge temperaturen.  

Prijslijst 2020 Rotodyne
PDF – 3,0 MB 836 downloads

Prijzen en technische gegevens