Luchtbehandeling Horeca

  • Eigen ontwerpers
  • Eigen ingenieurs
  • Scherpe calculatie
  • Eigen vakkundige montagemonteurs in bezit van VCA
  • Storing bereikbaar 24/7

luchtbehandelingsinstallatie voor een Aziatische restaurant

We hebben voor een klant 6 inductie afzuigkappen geleverd en gemonteerd waaronder een kap van 14000mm lang met inductie. We hebben gebruik gemaakt van stijgkanaal en twee EC gelijkstroom ventilator met EC techniek. De Inductie afzuigkap  is voorzien van luchtcompensatieroosters. De keukengedeelte is voorzien van 4 grote Airco-units van het merk Mitsubishi. We kunnen met deze installatie koelen en verwarmen. De toevoer van lucht wordt ingeblazen via een 60.000mm lange Airsock.   

Lees meer »

Doelmatige ontgeuringsinstallatie horeca

Bij een Bakkerij hebben we vandaag een doelmatige ontgeuringsinstallatie voor horeca geleverd en gemonteerd. De installatie is voorzien van een betrouwbare Rosenberg DRAE 281-4. Alle kanalen zijn luchtdicht afgewerkt met rubber en k50 Tape. De omkasting is vervaardigd in aluminium ALMg3.

Lees meer »

Vandaag een afzuiginstallatie horeca opgeleverd bij een klant

Er is gekozen voor luchttoevoer met luchtbehandeling en afzuiging met stijgkanaal. we hebben een mooie afzuigkap opgehangen 1.2 mm dik RVS 304, volledig gelast en voorzien van RSV labyrint filters. Door middel van toevoerroosters in de toevoerbuis wordt verse lucht ingeblazen in de bijeenkomstruimte. Via geperforeerde roosters blazen we lucht retour in de keuken. 

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.